Adidas Superstar

By | 04/08/2020

Unii din cei mai frumoși și tot timpul la modă, cel puțin pentru noi, sunt pantofii sport Superstar de la Adidas.

Superstar are o întreagă istorie despre care vom mai povesti în articole viitoare. De menționat obligatoriu este că o contribuție notabilă la succesul acestui model ia naștere în anul 1986 când trupa de hip hop RUN DMC semnează primul contract de colaborare cu Adidas. La vremea aceea un astfel de contract însemna o mare realizare.

RUN DMC reușesc chiar să promoveze purtarea adidașilor fără șiteturi sau cu ele groase.

Trupa lansează și o melodie dedicată brandului Adidas– My Adidas. Aceasta a venit ca un răspuns la o melodie apărută anterior care critica moda din acele timpuri pentru că spunea că doar pușcăriașii purtau încălțările fără șiterturi.

Melodia celor de la RUN DMC a reușit să „șteargă” acest lucru. Ba chiar se spune că succesul Adidas Superstar a izbucnit în urma unui concert când aceștia au invitat publicul să-și țină adidașii în mâini.

Superstar este inspirat dintr-un model din baschet. Jucătorii din anii 70 făcuseră o pasiune pentru acești adidași, iar când Converse a aflat că aceștia încep să poarte Adidas Superstar, unora li s-au oferit stimulente în bani pentru a rămâne fideli Chuck Taylor.

O colecție frumoasă de Adidas Super găsiți printr-un simpli click aici.

Enjoy!

Lasă un răspuns