Aspiratorul robot Xiaomi MI Mop PRO

By | 03/08/2020

Vrei o viață casnică mai bună?

Norocul meu a fost să primesc de la familie, prieteni, colegi cadou un aspirator robot Xiaomi MI Mop PRO. I-am bătut atât de mult la cap cu el încât s-au mobilizat, au pus mână de la mână și mi-au bucurat mintea. 🙂

Nu mai am treabă cu scosul aspiratorului clasic din cutie, cu asamblarea lui și cu înșiratul cablului electric prin casă. Acestea sunt doar câteva din lucrurile care mă bucură că nu le mai fac. Adevăratul căștig vine din timpul pe care îl câștig. Robotul aspirator Xiaomi MI Mop PRO își face singur treaba. Ai nevoie doar să accesezi aplicația Xiaomi din telefon. O vei găsi atât pe IOS cât și pe Android. Te vei obișnui imediat cu funcțiile acestui gadget. Îi vei găsi un loc în care să-i pui stația de încărcare și apoi vei vedea minunea. Producătorii recomandă ca la fixarea punctului de încărcare aparatul să aibă 50 cm în stânga și 50 cm în dreapta fără obstacole.

Sursă foto: emag.ro

Îi dai drumul fie direct de pe el, fie din telefon. Își va face o rețea la care te vei putea conecta cu telefonul astfel încât să-i dai comenzile dorite. Îl poți pune să facă orice chiar dacă ești plecat de acasă. Îi poți vedea munca pe telefon. Își va face repede harta casei tale și va începe frumos să intre peste tot. Are funcție laser și vei râmâne plăcut surprins de cartografierea precisă de care dă dovadă. Îl poți pune să aspire, să dea cu mopul. Le poate face în același timp sau separat, depinde de tine cum îți dorești. Îl poți seta să lucreze în 4 trepte de la modul silențios până la turbo. Poți seta inclusiv nivelul apei care să se folosească pe funcția mop. Are perii de schimb și lavetă suplimentară. Îl vei găsi pe negru sau pe alb. Merge și pe covoare. Eu l-am testat pe un covor din iută. Funcționează perfect.

Sursă foto: emag.ro

Sigur că orice aparat are și el nevoie de un pic de ajutor oricât de performant ar fi. Este important să nu-i lasi cabluri în cale. Se mai încurcă în ele, dar cum mai toată lumea își dorește să ascundă cablurile cât mai bine și faptul că avem tot mai mult wifi, nu găsesc un impediment acest lucru. Xiaomi MI Mop PRO acceptă și comenzi vocale. Iată cum poți avea și un tovarăș cu care să mai stai de vorbă. 🙂 El ascultă orice și nu comentează. 🙂

Mi-a plăcut foarte mult la el că pe langă faptul că văd exact harta casei și traseul pe care l-a parcurs, cât mai are baterie, câți mp a efectuat, atunci când îi dai o comandă, îți confirmă vocal că a înțeles ce l-ai pus să facă. Astfel, ești sigur că ai apăsat pe ceea ce trebuie.

Sursă foto: emag.ro

Sigur, vei găsi opinii referitoare la faptul că mopul lui nu înlocuiește mopul clasic. Părerea mea este că dacă vei folosi robotul destul de des vei avea o podea spălată și aspirată foarte bine. În plus, m-am bucurat să arunc mopul clasic. Am scăpat de un băț și de o cârpă inestetică.

Sursă foto: emag.ro

Pe lângă tot ce am enumerat mai sus, cel mai mare câștig al acestui aspirator robot rămâne timpul pe care îl câștigi. Poți merge la plimbare, poți sta la o cafea, poți face o gramadă de lucruri în timp ce el îți face curat în casă. Eu îl folosesc aproape zilnic. De fiecare dată constat că se strânge praf în cutia în care aspiră. În schimb, am realizat că este mai puțin praf pe mobilă. În aproximativ 75 de minute îmi aspiră 70 mp. Bateria se consumă aproximativ 50% când merge doar pe funcția aspirare și aproximativ 70% când merge în același timp și pe aspirare și pe mop.

Sursă foto: emag.ro

Recomand aspiratorul robot Xiaomi Mop PRO cu toată sinceritatea.

Să te gândești la timpul pe care-l vei câștiga pentru tine.

Îl poți găsi printr-un click aici.

Enjoy!

Sursă foto: emag.ro

Lasă un răspuns