Hive

By | 30/08/2016

268341-1Hive intra in categoria jocurilor de strategie abstracta, la fel ca celebrele Sah si Go. Si desi pare inrudit cu acestea, se diferentiaza prin lipsa unei planse de joc. Se poate juca pe orice suprafata. Chiar si pe canapea:). Si chiar daca este un joc cu piese, acestea nu se elimina si nici tu trebuie sa se foloseasca toate in timpul unei partide.

I se mai spune si Sahul naturii pentru ca pionii, nebunul, calul…au fost inlocuite cu insecte:). Te vei intalni cu greieri, carabusi, paianjeni, furnici si albine. Nu musca, nu inteapa:).  Noi le-am incercat:).

In cutia jocului se regasesc reguli care explica modul in care se poate muta fiecare piesa/insecta:).

KnV-755x401

vezi aici reducerile de pe fashiondays la articolele pentru copii- Colectia Back to school

Se poate juca in 2, fiecare avand misiunea de a forma un stup unde se va duce o lupta pentru eliminarea unei regine.  Mai exact, regina va fi doborata in momentul in care va fi incercuita de sase piese. Este interesant ca acestea pot fi ale tale sau ale oponentului.

Prin urmare, putem spune ca am descoperit din nou un joc cu reguli simple dar cu strategii subtile, partidele fiind tot timpul cat de poate de diferite.  Il poti gasi si tu printr-un simplu click aici.

Hive-tiles-out1

 

 

Lasă un răspuns