Jocul Ankh

By | 13/02/2018

Femeia faraon este greu de multumit. Ai nevoie sa-i faci multe cadouri daca vrei sa intri pe sub pielea ei. Si oricat de mult te-ai stradui, tot nu va fi de ajuns. Intrat in cursa, n-ai ce face si te dai peste cap ca sa-i faci pe plac. Vei avea nevoie chiar sa faci unele sacrificii. Totul va fi numai pentru ea! Totul! Astfel, fii o mumie ascultatoare si ramani supusa faraoanei!

Jocul Ankh completeaza seria jocurilor “de buzunar” de la Huch! & friends. Este la fel de fain ca celelalte, iar povestea este una delicioasa. 😊

Regulile sunt explicate cat mai pe inteles in instructiunile cu care vine jocul ambalat.
Fiecare jucator incepe cu cate 4 carti in mana. Apoi, atunci cand iti vine randul, trebuie sa dai o carte jos. Poti da o carte “mumie” sau o carte “papyrus”. Cartea “mumie” iti poate aduce puncte sau nu. Cartea “papyrus” iti arata ce isi doreste femeia faraon.


Totul se invarte in jurul mofturilor ei. Daca ea vrea un anumit cadou, acela trebuie sa fie! Altfel, vei avea numai de pierdut. 🤓

Se poate juca in 2-5 jucatori, iar o partida dureaza aproximativ 30 de minute. Vei avea nevoie si de un pix si o foaie pentru a tine scorul.

Jocul Ankh se gaseste prin librarii, pe net si costa aproximativ 40 de lei.

Enjoy! 😀

Lasă un răspuns