Jocul Gloom

By | 19/07/2018

“Fericirea are chipul tău” nu funcționează și în cazul jocului Gloom. În Gloom totul este trist. Chiar autorul său, Keith Baker, îl prezintă ca pe un loc cu cerul gri, cu ceaiul rece și cu tragedii la tot pasul. Să mai spunem și de datorii, boli, dureri, șoareci mâncători de carne?

Când prezentăm jocuri scoatem în evidență părțile pozitive ale acestora. Acum ce să vă mai prezentăm?!
😛 Jocul Gloom, așa gri cum se prezintă el, este unul inedit. Ține de imaginație, care poate să pară bolnavă la prima vedere.😱 Totul depinde de cum alegi să-l joci. Îl poți privi ca pe ceva urât și trist sau ca pe o piesă de teatru unde tu trebuie să dai ce ai mai bun din tine.

Regulamentul nu este greu și se regăsește în cutia jocului. În linii mari, ideea este că vei avea o familie și vei castiga doar dacă o vei întrista cât mai mult, în timp ce pe celelalte familii trebuie să le faci să se simtă cât mai fericite. Știm, sună ca naiba!😵😬😂

Iată și filmulețul de prezentare:

Sursa: www.youtube.com

Îl poți găsi printr-un simplu click aici.

Noi l-am jucat alături de berea Vienna Punk, un vals de bere care calcă pe urmele primelor rețete de vienna lager, preparate la începutul secolului al XIX-lea. Berea o puteți găsi printr-un click aici.

”May the most miserable soul win!” 😵

Enjoy 🤓
Lasă un răspuns