Jocul Mikado

By | 15/03/2017

In ultima perioada gasim tot felul de jocuri interesante, dar cu reguli tot mai greu de inteles. Regulament, google, YouTube… si tot asa… pana le dai de cap. 🙂 Cu toate astea, mereu mi-au placut genul asta de jocuri. Un joc bun este ca un film bun. Cu cat scenariul este mai complex, cu atat este mai fain.

Toata povestea asta a ramas valabila pana zilele trecute cand un bun amic mi-a prezentat jocul Mikado. Cred ca l-am mai jucat in copilarie, dar parca se numea Marocco. 🙂

vezi aici noua colectie fashiondays cu 25% reducere

Despre Mikado se spune ca a fost adus din Ungaria in SUA in anul 1936 si se numea „Pick-up sticks”. A avut mare succes in India, iar numele i s-a schimbat in „Mikado”. Numele este celebru, unul din imparatii Japoniei se numea Mikado. Deci, vorbim de un joc care a facut inconjurul lumii. 🙂

De ce este simplu si fun? Ai niste bete pe care le lasi sa cada si apoi trebuie sa le extragi pe rand fara sa le misti pe celelalte. Betele au culori diferite si sunt punctate diferit. De asemenea, au si denumiri diferite: mikado, mandarin, bozen, samurai, kuli.

Prin urmare, vrei o seara faina cu prietenii? Daca da, atunci iti recomandam Mikado! Este simplu, fun si de efect!  Il poti gasi printr-un simplu click aici.

Enjoy!

vezi aici noua colectie de genti de pe fashiondays

Lasă un răspuns