Jocul Unbongo

By | 26/03/2016

image

Unbongo

In goana dupa jocuri, am descoperit unul care nu trebuie sa lipseasca din casa. De data aceasta un joc interesant si captivant pe nume Unbongo. Care este treaba cu el? Pai…jocul inseamna creativitate & rapiditate. Regulile sunt simple si se poate juca in 2, 3 sau 4 persoane. Fiecare va primi o plansa de joc si cate 12 piese de carton. Piesele iti vor aminti de celebrul joc Tetris. Sunt sigur ca l-ai jucat in copilarie. Jocul mai este dotat si cu un zar, o plansa de tip traseu de joc, pioni, diamante☺ si o clepsidra.

Ajunge cu vorba! Sa incepem sa jucam. Cum? Simplu 🙂

res_cde9c037c475def1321fd283bd44b49c_full

Evident, daca este vorba de zar, se da cu zarul :-). Acesta are fetele acoperite cu diverse imagini. Fiecare imagine reprezinta o combinatie din cele 12 piese ale fiecarui jucator. Repede, cat timp se scurge clepsidra, fiecare jucator incearca sa construiasca imaginea de pe zar folosindu-se de piesele pe care le-a primit la inceputul jocului. Cine reuseste sa compuna imaginea primeste diamante si avanseaza pionul.

Se poate juca de la 12 ani in sus. Este si pentru copii si pentru adulti. L-am gasit la emag si m-a prins din prima. Il poti gasi aici cu toate specificatiile necesare.

Jocul te tine conectat si cu mintea fresh 🙂 . Abia astept o seara cu popcorn, apa plata 🙂 , friends & Unbogo 🙂

Lasă un răspuns