Jucărie dentiție Sophie

By | 19/08/2020

Momentul acela când bebelușul tău ar roade orice și totuși “orice” nu-l mulțumește și vine mătușa (atotștiutoare 😉) tocmai de la Paris cu “jucăria perfectă”.


Ei, ce să vezi?! De data aceasta chiar a avut dreptate mătușa🙆🏻. Girafa Sophie a devenit cel mai bun prieten al bebelușului și cel mai important este faptul că îi stimulează toate simțurile:

Vederea: datorită petelor sale de culoare închisă (pictate cu coloranți alimentari), contrastante care se găsesc pe tot corpul girafei.

Auzul: pentru că este dotată cu un fluier.

Set Girafa Sophie si Figurina din Cauciuc So Pure - Jucarii Bebe ...


Gustul: girafa Sophie este foarte flexibilă și bebelușul o poate mesteca, este ideală pentru calmarea gingiilor copilului în perioada erupțiilor dentare. Fabricată din cauciuc 100% natural nu este deloc periculoasă pentru micuț.

Simțul tactil: fină la atingere și foarte ușoară, girafa Sophie este perfect adaptata mânuțelor mici ale bebelușului, iar picioarele sale lungi și gâtul o fac ușor de apucat.


Mirosul aparte al cauciucului extras din arborele de Hevea o face pe Sophie să fie ușor de recunoscut de către bebeluș dintre toate jucăriile sale.

Acum Parisul e mai aproape ca nicioadată. Cu un simplu click puteți comanda aici jucăria perfectă.

Set cadou VULLI Girafa Sophie + zornaitoare Sense&Soft, 0 luni+ ...

Lasă un răspuns