Pylos

By | 25/07/2016

Pylos este un joc de logica si strategie multipremiat international, cu partide de joc scurte, dar cu o strategie subtila. A fost inventat David G. Royffe si publicat de catre cei de la Gigamic.

Premii:
Games magazine top 100 games- USA
Mensa’s top five best games- USA
Parents choice gold award- USA
Gioco dell’anno- Italia

thZG1U85JQ

Despre ce este vorba?

Jucatorii trebuie sa construiasca o piramida de 30 de bile prin suprapunerea acestora, respectand anumite reguli. Obiectivul ce trebuie atins este asezarea bilei din varf ca ultima mutare.

Jocul contine un platou de joc cu 16 casute, 30 de bile si un saculet pentru depozitare.

La inceput, fiecare jucator aseaza o bila din rezerva sa pe una din cele 16 casute libere din platou. Respectand regulile de asezare si de mutare ale bilelor, fiecare jucator contribuie la constructia piramidei, incercand sa economiseasca cat mai multe piese in timpul partidei.

thVPKNYBAE

Castigatorul este cel care va face ultima mutare, reusind sa puna ultima bila in varf.

Noi l-am luat, l-am testat si il jucam mai tot timpul. Piesele sunt de calitate si placute la atingere. Totul este facut dintr-un lemn foarte bun. Il puteti gasi printr-un click aici.

thXBDP1P9D

2 thoughts on “Pylos

 1. Reduceri haine dama

  Sunt multe jocuri interesante si amuzante in acelasi timp pe care le poti juca in familie sau cu prietenii. Pylos este doar unul dintre ele, pacat ca nu ne dedicam mai mult timp jocului si intercatiunii cu oamenii, nu cu Pokemoni sau alte virtualitati.

  Reply
  1. petresejoaca.eu Post author

   Da, probabil ca sunt mai la indemana jocurile de genul pokemon. Oamenii ajung sa „relationeze” cu niste aparate in schimbul oamenilor 🙂

   Reply

Lasă un răspuns