Emag lansează serviciul premium Genius

By | 15/06/2020

Emag rămâne un furnizor care se preocupă într-un mod cât mai activ de serviciile pe care le poate oferi. De data aceasta avem parte de o segmentare a clienților. Este o practică firească și utilă în rândul corporațiilor. Interesul față de comportamentul clienților face ca o companie să fie vizibilă și proactivă în serviciile/produsele pe care le oferă. Cu cât se pune accent mai mult pentru facilități pentru clienți, cu atât furnizorul arată grijă față de aceștia.

Emag este acel furnizor care te face să te întorci și să-l vizitezi. Ai mai multe motive. Este safe, are cam de toate, este rapid, poți avea acces oricând la istoricul tău privind comenzile și actele tale, vezi comentarii la produse, poți găsi secțiunea resigilate, îți poți salva produse, ești conectat cu evoluția prețurilor, ai posibilitatea de alarme la modificări de prețuri, poți da feedback, poți alege mai multe puncte de livrare și multe altele.

De data aceasta Emag vine cu noi facilități și își răsfață clienții introducând un serviciu premium denumit Genius.

Pentru 8,25 lei pe lună ai transport gratuit pentru comenzi prin easybox, showroom și curier, livrare rapidă a doua zi pentru comenzile livrate prin curier, retur gratuit în 60 de zile.

Serviciul Genius este disponibil în București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Iași și județul Ilfov.

Spor la cumpărături!

Lasă un răspuns