Inedit

By | 14/12/2016

Cat sa te mai reinventezi? Cu ce sa mai surprinzi? Ce mai poti aduce nou? Cam aceleasi cadouri…

Dar chiar vrei sa fie ceva nou. Vrei sa fie interesant si inedit. Zic bine? Si mai este si perioada din an unde clar vrei sa faci macar un cadou.

De fiecare data imi propun sa nu exagerez cu goana dupa cadouri, dar tot ajung sa cumpar o gramada de lucruri. O gramada de cadouri care uneori sunt banale. Sau nu neaparat banale, dar cam aceleasi.

Am cautat ceva simplu, dar de efect. Si am tot cautat. Ce as putea sa aduc mai nou de data asta? Chiar nu imi venea nimic in minte. Si vorbim de o minte creativa :))

Prin vizitele mele pe carturesti.ro am gasit-o pe „Madam Mitza”.
Am descoperit culoare, creativitate, fun, mustati :), imaginatie. Toate lucrurile astea „puse” frumos in niste sosete. Si e putin spus „sosete”! E mai mult! Madam Mitza este altceva! Este acel „inedit” pe care il cautam.

Mi-a placut ca am gasit un producator de sosete din Romania care a ales sa vina pe piata cu ceva diferit. Pe langa faptul ca am vazut ca sosetele sunt din materiale de calitate, mi s-au parut foarte tari combinatiile de culori indraznete si vesele. Se gasesc pentru toate genurile. Unele sunt cu tematica. Cele cu mustati sunt preferatele mele. Iar cele din colectia „desperecheate” sunt geniale!

Am cautat informatii despre Madam Mitza si am vazut pe site-ul ei, www.madammitza.com, ca scopul ei este sa aduca zambetul pe buzele fiecaruia.
Pot sa spun ca este atins din plin!

Lasă un răspuns