Jocul Ankh

By | 13/02/2018

Femeia faraon este greu de mulțumit. Ai nevoie să-i faci multe cadouri dacă vrei să intri pe sub pielea ei. Și oricât de mult te-ai strădui, tot nu va fi de ajuns. Intrat în cursă, n-ai ce face și te dai peste cap ca să-i faci pe plac. Vei avea nevoie chiar să faci unele sacrificii. Totul va fi numai pentru ea! Totul! Astfel, fii o mumie ascultătoare și rămâi supus faraoanei!

Jocul Ankh completează seria jocurilor “de buzunar” de la Huch! & friends. Este la fel de fain ca celelalte, iar povestea este una delicioasă. 😊

Regulile sunt explicate cât mai pe inteles în instrucțiunile cu care vine jocul ambalat.
Fiecare jucator începe cu câte 4 carti în mână. Apoi, atunci când îți vine rândul trebuie să dai o carte jos. Poti decarta o carte “mumie” sau o carte “papyrus”. Cartea “mumie” îți poate aduce puncte sau nu. Cartea “papyrus” îți arată ce își dorește femeia faraon.


Totul se învârte în jurul mofturilor ei. Dacă ea vrea un anumit cadou, acela trebuie să fie! În caz contrar vei avea numai de pierdut. 🤓

Se poate juca în 2-5 jucatori, iar o partidă durează aproximativ 30 de minute. Vei avea nevoie și de un pix și o foaie pentru a ține scorul.

Jocul Ankh se poate găsi printr-un click aici.

Enjoy! 😀

Lasă un răspuns