Jucărie robotică Sphero Mini Clear Activity Kit

By | 05/08/2020

Posibil să îmi sară multă lume în cap pentru ceea ce urmează să scriu. Tot ce voi pune aici nu reprezintă sfaturi. Este doar opinia mea și atât.

Au fost momente când mi s-a spus că îmi las copilul prea mult la calculator. Sunt conștient că poate fi nociv și că în orice alegi să faci este nevoie să ai un echilibru.

M-am străduit să-i ofer și oportunitatea de a face și alte lucruri în paralel și am reușit. Am găsit metode prin care l-am determinat să iasă din casă și să facă și alte activități cum ar fi mersul pe bicicletă, trotinetă, alergat alături de ceilalți copii. Fiind vară a ales chiar să stea și mai mult afară, iar pe calculator mai puțin.

SPHERO M001RW2: Sphero Mini Activity Kit at reichelt elektronik

Revenind la acesta, am căutat să văd și mai departe de ceea ce face el pe Minecraft, Fortnite, Discord și tot așa. Am descoperit că a înțeles noțiunea de server. Acum și-l face singur. Am observat că a găsit metode prin care să modifice fișierele astfel încât să-și customizeze jocurile și mai mult. Mi-a explicat el cum funcționează PayPal, cum îl alimentezi, ce este, cum plătești cu el. Asta nu înseamnă că face plăți sau că are carduri. Îi mai fac eu plăți atunci când vrea să-și cumpere hosting.

Sphero Mini Activity Kit - Kidstuff

A început să caute informații și să înceapă să-și construiască siteuri. A priceput noțiunea de hosting. Am scăpat să-i mai reinstalez eu sistemul de operare sau diferite programe. Știe foarte bine cum se conectează componenetele calculatorului dacă este nevoie să-l luăm cu noi pe undeva. A început să rupă și din partea de programare. Informațiile și le caută singur pe internet.

Sphero Mini Activity Kit — RevoIT-Asia.com

Îmi place când îl văd că stă să analizeze codurile pe care le lucrează. Deși este mic, știe ce reprezintă un magazin online. Știe că pentru a putea vinde produse sau servicii este nevoie ca mai întâi să investești, să produci, să faci achiziții, să te promovezi, să strângi urmăritori și că abia atunci poți avea clienți. Practic, a început să înțeleagă și latura de business.

Sigur că tot ce am scris mai sus se întâmplă la un nivel basic, dar destul de avansat pentru el. Băiatul meu are 12 ani și reușește să facă toate lucrurile descrise mai sus. Le-a învățat singur.

Cel mic are 6 ani și vine și el puternic și gustă din ele. Este pasionat de eroii din desenele animate și astfel am descoperit pentru el robotica.

Sphero Mini Clear Activity Kit

Robotica prinde tot mai mult teren în dezvoltarea copiilor. Este o activitate care îmbină joaca și învățatul. Cei mici asimilează mai ușor noțiuni atunci când acestea rezultă dintr-o joacă. Robotica face parte din lumea IT-ul. Foarte multă lume își dorește să aibă cunoștințe în această zonă. Se observă că domeniul informaticii este unul tot mai de viitor. Inclusiv pe pandemie IT-ul funcționează, ba chiar fără el ar fi fost foarte greu.

Am descoperit un joc minunat pentru pași către robotică. Vă invit să urmăriți câteva secunde un filmuleț care descrie ceea ce vreau să vă spun:

https://youtu.be/A06BoUKMQOY

Sursa: www.youtube.com

Este mai mult decât o jucărie. Este o metodă care le oferă copiilor un context creativ, atractiv, motivant, de viitor din care ei pot învăța cum să-și pună mintea la contribuție.

O puteti găsi printr-un click aici.

Enjoy!

Lasă un răspuns