Prima nu se uita niciodata

By | 29/03/2016

imagePrima nu se uita niciodata

Tot crestea si nu se mai oprea. 😱 Fiind balai la inceput nu prea se vedea, dar usor-usor aratam ca un tanar din provincie adus la capitala sa vada lumea. Nu eram singurul in situatia asta. Ma tot sfatuiam pe la bloc cu prietenii mei despre cum sa facem. Chipurile noastre mai aveau putin si se transformau in gazon.

Am stat pe ganduri, m-am tot intrebat, m-am agitat, stresat…s-o fac, sa n-o fac😁…pana intr-o dimineata cand am zis: „da, trebuie s-o fac si eu!” 💪 Nu mai puteam, frate, cu padurea pe fata! Apelez la sculele pe care le gasesc prin baie- produse originale romanesti. Ce mach 3, ce fusion? Clasic! Si incep…imi pun spuma pe toata fata, pana la ochi😲. Cu emotie, pun lama usor sub ochi si incep sa ma barbieresc. Desi gazonul era doar o mustata, eu am dat cu lama pe toata fata…

In fine, termin, ma dau cu super apa de colonie Lara, imi pun adidasii cu limbile scoase, blugii negri (vopsiti), tricoul cu Donald si ies mandru in oras. In sfarsit o facusem si eu! 😎 N-am putut sta mult timp in oras ca a inceput sa ma manance fata. Eram rosu tot. Doar ochii se mai vedeau albastri si frumosi 🙃. Problema mea era ce o sa le zic alor mei acasa. Intru usor pe usa sa nu ma vada cineva si imediat o vad pe mama mea: „ce facusi, copile? Unde e mustacioara ta? Ai dat jos ce era mai frumos! Tie iti place?” 😄.

Nu mi-a placut niciodata faza cu barbieritul, dar cand am inceput…o faceam zilnic😳. Cine stie ce era in capul meu?! Nu concepeam sa plec altfel dimineata. Cea mai tare chestie a fost ca in momentul in care am revolutionat barbieritul, am facut si o pasiune pentru puloverele pe gat. Chiar daca era cald afara, voiam neapart ceva cu guler🙃. Imi luam pe sub tricoul cu maneca scurta o helanca cu gatul cat mai inalt…Tot gulerul ala (uneori din lana) pe gatul meu zilnic barbierit au mers de „minune”.

Peste toate, mi-am adus aminte de toata treaba asta cu placere si m-a amuzat tare mult.☺️ Parca si acum vad cum se apropia lama aia de ochii mei 😄.

Lasă un răspuns