Puternicul Ratan

By | 06/04/2016

image

Ratan era un tip in fata caruia nu „suflai”. Daca erai supus, erai ok (macar o perioada). Era un tip brunet si plin de furie. Oricat incercai sa-l eviti, nu scapai. Daca aveai ghinionul sa treci pe langa el lasai usor capul plecat si te pregateai mental pentru o piedica.
Pe langa statutul de interlop, dadea dovada si bune abilitati de comerciant. Ii vindeai ciocolati (din cele mici, invelite cu o folie galbena) si dupa ce iti dadea banii pe ele te lasa sa te bucuri cateva minute de ei si apoi ii lua inapoi.
Ratan era genul rebel, fara temeri si plin de putere. Avea o taietura mica langa un ochi, iar lucrul asta il ajuta sa para si mai strong. Cine avea „sansa” sa stea cu el in banca😑….era „mancat”. Salvarea era ciocolata.
Ratan mai era si in topurile tipilor prea puternici din scoala. Ocupa chiar o pozitie fruntasa. Toate aceste lucruri pe care le vedeam la el s-au spulberat intr-o zi. Un alt coleg care nu avea vreo legatura cu genul „forta” l-a pus pe Ratan la pamant in 2 secunde. Tipul brunet, puternic si taiat la ochi nu mai era el. Era rusinat si nu stia ce sa mai zica. Cu totii il vazusem pentru prima oara infrant. Nu ne venea sa credem. A fost un moment „uau”. S-a spulberat tot mitul Ratan. In sfarsit nu mai vindea nimeni ciocolata pe nimic si puteai tine capul sus cand treceai pe langa el. 😄💪

Lasă un răspuns