Pylos

By | 25/07/2016

Pylos este un joc de logică multipremiat internațional, cu partide de joc scurte, dar cu o strategie subtilă. A fost inventat David G. Royffe și publicat de către cei de la Gigamic.

Premii obținute:
Games magazine top 100 games- USA
Mensa’s top five best games- USA
Parents choice gold award- USA
Gioco dell’anno- Italia

thZG1U85JQ

Despre ce este vorba?

Jucătorii au ca sarcină să construiască o piramidă de 30 de bile prin suprapunerea acestora, respectând anumite reguli. Obiectivul care trebuie atins este așezarea bilei din vârf ca ultima mutare.

Jocul conține un platou de joc cu 16 căsuțe, 30 de bile și un săculet pentru depozitare.

La început fiecare jucător așează o bilă din rezerva sa pe una din cele 16 casuțe libere din platou. Respectând regulile de așezare și de mutare ale bilelor, fiecare jucător contribuie la construcția piramidei, încercând să economisească tot mai multe piese în timpul partidei.

thVPKNYBAE

Câștigătorul este cel care va face ultima mutare, reușind să pună ultima bila în varf.

Noi l-am luat, l-am testat și îl jucăm destul de des. Piesele sunt de calitate și plăcute la atingere. Totul este facut dintr-un lemn foarte bun. Îl puteți găsi printr-un click aici.

thXBDP1P9D

2 thoughts on “Pylos

 1. Reduceri haine dama

  Sunt multe jocuri interesante si amuzante in acelasi timp pe care le poti juca in familie sau cu prietenii. Pylos este doar unul dintre ele, pacat ca nu ne dedicam mai mult timp jocului si intercatiunii cu oamenii, nu cu Pokemoni sau alte virtualitati.

  Reply
  1. petresejoaca.eu Post author

   Da, probabil ca sunt mai la indemana jocurile de genul pokemon. Oamenii ajung sa „relationeze” cu niste aparate in schimbul oamenilor 🙂

   Reply

Lasă un răspuns