Relansare Nokia 3310

By | 14/02/2017

Sa vezi si sa nu crezi…relansare Nokia 3310!

A fost o incantare telefonul asta…o bijuterie! In momentul in care a aparut tin minte ca am facut tot posibilul sa mi-l cumpar. Altfel jucai Snake, altfel isi facea loc in buzunarul de la geaca de blugi.

Tin minte ca vorbeam cu prietenii si ne intrebam ce ar mai putea intrece telefonul asta. „Nimic, bate tot!” Asta era raspunsul.

Toate bune si frumoase pana la aparitia smartphone-urilor. Nokia, oricat de sus a tinut stacheta, n-a mai reusit sa fie numarul 1. Brusc, au avut scaderi masive de vanzari. De celebrele telefoane cu taste nu s-a mai auzit nimic. Parca nici nu au existat.

O veste interesanta, o veste in care nimeni nu mai credea, vine acum si ne anunta relansarea telefonului Nokia 3310. Dupa foarte multi ani, telefonul denumit „cel mai fiabil din lume” reapare pe piata. Da, nu va mai fi nevoie sa-l cauti la mana a doua, a treia pe olx.

Producatorul finlandez, HMD Global, cel care detine drepurile pentru vanzari Nokia, va lansa la finalul acestei luni frumosul telefon Nokia 3310.

Conform venturebeat.com, lansarea va avea loc la targul de tehnologie Mobile World Congress. Pretul va fi de 59 de Euro. In cadrul aceluiasi targ se vor mai lansa si Nokia 3, 5 si 6.

Cred ca multa multe va fi curioasa de aceasta relansare (chiar si intr-o lume „dominata” de smartphone-uri).

„Oare vor pastra acelasi meniu, bateria va rezista la fel de mult, va fi exact acelasi design, vor fi si huse de vanzare, va avea succes la vanzare? Sunt doar cateva din zecile de intrebari care stau in minte iubitorilor de telefoane.

Ramane de vazut cum va fi primit noul (vechiul) telefon. ☺️ Un lucru este cert- acum stim clar cand ne roaga vreun bunic sa-i cumparam telefon cu butoane, catre ce trebuie sa ne orientam. ☺️

Curios- asa sunt acum! M-as bucura sa aiba succes! Macar de colectie sa ne luam cate unul. Fara husa! Il face prea mare!Lasă un răspuns