Story cubes

By | 16/06/2016

image

Jocul pe care l-am cumparat imediat. L-am vazut la emag, m-a facut curios si l-am si comandat.

Este unul din jocurile premiate la nivel international. Are peste 20 de premii obtinute si s-a vandut pana in prezent in peste 3 milioane de bucati. A fost inventat de un trainer pe nume Rory O’Connor din Irlanda.

Varianta standard este cea cu 9 zaruri, fiecare zar avand cate 6 imagini diferite. Practic, 54 de imagini diferite. Exista si variante mai mici cu 3 zaruri. Ca dimensiuni sunt un pic mai mari fata de zarurile obisnuite. Sunt totusi si seturi cu zaruri mult mai mari.

Rorys-Story-Cubes-Bundle

Ambalajul este unul de calitate. Sunt puse frumos intr-o cutie de carton eleganta si cu un sistem de deschidere si inchidere foarte practic. De asemenea, zarurile sunt placute la atingere, ele fiind facute dintr-un material foarte bun.

Regulile jocului sunt foarte simple. Se poate juca in doi sau mai multi jucatori. Poti juca si singur daca vrei. Ideea este sa dai cu toate cele 9 zaruri si sa construiesti o poveste tinand cont de imaginile care apar pe zaruri.

Exista seturi de zaruri cu teme diferite: actions, clues, fears, voyages, prehistoria, medic, intergalactic etc. Se pot juca atat copiii cat si adultii. Iti dezvolta imaginatia, creativitatea si iti poate umple timpul mult mai util :). Zarurile se pot folosi acasa, la cursuri, workshopuri, la scoala, oriunde 🙂
Le puteti gasi cu un click aici, la emag.

2 thoughts on “Story cubes

 1. Vacanta mare

  Story cubes este un joc fain atat pentru adulti si pentru copii, asa cum spuneai si tu. Poate fi o alegere buna si pentru vacanta si are un pret rezonabil, doar 59 de lei. Il am si eu de ceva vreme si intr-adevar iti pune imaginatia la munca. Iar cu copiii este…awesome.

  Reply
  1. petresejoaca.eu Post author

   Vacanta mare- exact – awesome

   Reply

Lasă un răspuns