Yams

By | 04/07/2017

De regula, daca este gratis sau ieftin este si mai putin bun. Primesti cat platesti. 😊

Din fericire, exista si exceptii! 😊 Am redescoperit pe emag.ro unul dintre cele mai interesante jocuri ale copilarei. Este vorba de Yams/Yamms sau Yahtzee, un poker cu zaruri, creat de Milton Bradley.


Partea faina este ca ai nevoie doar de 5 zaruri, o foaie, un pix si distractia e garantata. 😊 Recomandat este sa nu  arunci zarurile direct pe masa, ci pe o bucata de material (se gaseste in cutia in care vine jocul). Il poti juca in 2- 6 jucatori. Sunt 12 runde (sau 13 dupa alte reguli :)) prin care trebuie sa treaca fiecare jucator. Scopul este sa aduni cat mai multe puncte. Ca sa le aduni, va trebui sa urmezi niste reguli. Pe rand, fiecare jucatoar poate arunca de cate 3 ori cu zarurile. Apoi, in functie de rezultatele aruncarilor poti aduna puncte sau nu. De regula, cand cumperi setul Yams, primesti si un tabel pe care il vei folosi in timpul jocului. Daca il urmaresti cu atentie, ii vei intelege imediat si regulile. Pe internet sunt mai multe variante de joc. Printr-un click aici gasesti o varianta simpla, prezentata de catre cei de la emag.ro.

vezi aici reducerile de pe fashiondays

Iata inca un joc frumos, usor de procurat si de inteles. Il poti juca seara, in casa sau afara, cu limonada sau apa plata. 🙂

Enjoy!

 
Lasă un răspuns